Nyheter
Årets gasskonferanse finner sted på Røverstaden/Vika kulturhus i Oslo sentrum tirsdag og onsdag denne uken. Foto: Røverstaden.

Gasskonferansen 2022

Mange bedrifter må gjøre endringer i energibruken. Men hva er alternativene, og hva er det som avgjør valget som skal tas? Hva vet vi om fremtiden? Og hva blir prisen?

Det er temaene på årets gasskonferanse, som arrangeres på Røverstaden/Vika kulturhus i Oslo sentrum, tirsdag og onsdag denne uken.

Biogassbransjen.no er til stede og dekker konferansen.

Gasskonferansen arrangeres i samarbeid mellom Energigass Norge, Drivkraft Norge og Norsk Industri.

Også biogass står på agendaen, med relevante innlegg blant annet fra Renevo-sjef Jan Kåre Pedersen, Tiril Karlsen i Gasum, Maria Malmkvist fra Energigas Sverige og Rune Herje fra Rema Distribusjon.

– Det grønne skiftet innebærer selvfølgelig at vi kommer inn på biogass i flere foredrag, både som energiform og bruksområder. Men biogass er jo også en del av det totale energibildet, der en må forholde seg til og blir målt mot pris og tilgjengelighet for andre energiformer. Konferansen fokuserer derfor på hva som kan skje med prisutviklingen for både gass og strøm, og hvordan utviklingen av det totale energibildet må være for nå klimamålene. Vi tar også for oss utviklingen innen skipsfart, prosessvarme og landtransport, som alle er aktuelle områder for bruk av biogass, har daglig leder i Energigass Norge, Tore Woll, tidligere fortalt Biogassbransjen.no.

Inviterer til grønn gasskonferanse

 

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.