Nyheter
Dette har vi gledet oss til, sier Torbjørn Leidal – daglig leder i Small Step Media AS.

I dag startet vi lanseringen av leverandørtjenesten Supply Hub

Etter flere måneder med utvikling starter vi lanseringsperioden av leverandørtjenesten Supply Hub i dag. Spesialtilpasning, dokumentasjon og distribusjon i artikler og egne nyhetsbrev samt egne annonser for brukt utstyr er stikkordene du bør merke deg.

Et tosifret antall leverandørbedrifter vil de nærmeste dagene ta plass i Supply Hub. Deretter vil et lanseringstilbud med varighet frem til 1.juli gi muligheter for de neste 100 leverandørbedriftene til å kommunisere de nyeste og beste varene, produktene og tjenestene.

Brukte produkter

Internasjonale begivenheter har gitt lengre ventetid på nytt utstyr enn mange har regnet med. Derfor er etterspørsel etter brukt utstyr stort. Samtidig ønsker de som suksessivt får inn nytt utstyr å kapitalisere på det brukte utstyret som erstattes. Supply Hub vil derfor ha en egen tjeneste der brukt utstyr kan annonseres ut. Som ledd i dette vil annonseringen skje med muligheter til kryssannonsering i svenske Avfall2resurs.se.

Egne og andres produkthistorier

Ofte kan en fortelling om bruk av utstyr gi like god presentasjon som en vanlig annonse. Medlemmene i Supply Hub får mulighet til å presentere egne content-artikler om utstyret de selger i tillegg til annonser, videoer etc. Og dette popper opp som kommersielt budskap i relevante redaksjonelle artiklene sammen med andre annonser.

Skriver redaksjonen om avfallsbiler, kommer det annonser, videoer og content-artikler om nettopp avfallsbiler.

I tillegg vil redaksjonen vie nye produkter, varer og tjenester oppmerksomhet slik vi leser om bilnyheter, nye forbrukerelektronikk etc i almennmediene. Dette innholdet vil du alltid finne i sin egen spalte – «Leverandørpraten» – men siden dette er vanlige nyhetsartikler vil de også inngå i  den vanlige nyhetsflyten.

Egne nyhetsbrev for nytt utstyr

Innkjøpere og anskaffere vil også få mulighet til å tegne seg for å motta egne nyhetsbrev i Supply Hub. Her vil vi regelmessig presentere de nyeste varene, produktene og tjenestene – eller spesielle kampanjer.

Dette vil gjøre det enklere å få all informasjon på et sted.

Kampanjetilbud for de 100 første bedriftene

Allerede ved starten har vi et tosifret antall bedrifter som medlemmer. Frem til 1.juli vil de neste 100 leverandørbedriftene få et spesielt tilbud om medlemsskap.

Medlemsskapet gjelder ett år for en hel rekke tjenester der man har mulighet til annonsere, kommunisere og bytte budskap flere ganger i forhold til behov.

Fra neste år vil vi tilrettelegge for selvbetjening her, men inntil videre vil vi sørge for at innholdet legges inn.

Vekst til andre nettaviser og utlandet

Supply Hub vil vokse med markedet. Siden leserne i våre abonnementsberifter ofte vokser over landegrensene, følger vi etter med egne nettaviser, som Avfall2resurs.se og BiogasIdag.se i Sverige.

Det betyr at vi går fra å bli lest til å bli brukt – også i utlandet. Det vil også du dra nytte av.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

– Vi må slutte å importere biodrivstoff. Det må vi lage selv

Pia Farstad von Hall, Biogass Norge
Nasrin Naimy, Biogass Norge

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.