nytt-om-navn
Kjetil Wang-Hansen er ansatt som konsernsjef i Veas. Foto: Veas.

Vikaren blir konsernsjef i Veas

Kjetil Wang-Hansen får stillingen permanent.

Styret i Veas har, etter en grundig prosess, ansatt Kjetil Wang-Hansen (45) som ny konsernsjef etter Ragnhild Borchgrevink.

Wang-Hansen har fungert i stillingen siden november 2023.

– Styret er svært tilfreds med hvordan Kjetil har utført jobben som konstituert konsernsjef disse månedene. Han kjenner alle deler av selskapet godt, og han har både kompetansen og engasjementet vi mener skal til for å lede Veas i en spennende tid fremover. Vi er veldig glade for at Kjetil har takket ja til stillingen, sier styreleder Tore Olaf Rimmereid i Veas.

Konsernsjef Ragnhild Borchgrevink forlater Veas

Kjetil Wang-Hansen har vært en del av Veas siden 2015, da han ble ansatt som produksjonssjef. I 2022 gikk han over i stillingen som daglig leder i datterselskapet HOOP CO2 AS. Wang-Hansen har betydelig leder- og prosesserfaring fra Forsvaret og Aim Norway SF, et selskap innen vedlikehold av jagerfly og helikopter.

– Jeg takker styret og ansettelsesutvalget for tilliten og gleder meg til å fortsette arbeidet for en renere Oslofjord og mer sirkulær verdiskaping sammen med alle dyktige kollegaer i Veas, sier Kjetil Wang-Hansen.

Veas Marked lanserer selskap for grønn CO2

– Veas er et utrolig spennende sted å være. Her sørger vi for døgnkontinuerlig, effektiv og trygg drift av Norges største renseanlegg, parallelt med at vi driver forskning, utvikling og kartlegging av nye metoder, produkter og tjenester. Det er et privilegium å få lede laget som får til dette sammen, sier Wang-Hansen.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.