Åpne artikler

Hvem kan levere minst 600 tonn biogass i måneden?

Spørsmålet fikk Biogassbransjen.no før helgen. Uken før var spørsmålet hvem som leverer gårdsbiogassanlegg i Norge. Og uken før var spørsmålet hvem som kan levere biogass til byggeplasser i Oslo sentrum.

På bakgrunn av disse henvendelsene vil Biogassbransjen.no nå tilby markedets aktører to oppslagsmuligheter slik at tilbydere og etterspørrere kan få oversikt over hvem de kan henvende seg til.

Løsninger

Den første heter Markedstorget. Her kan alle abonnenter som del av abonnementet registrere sitt selskap med produkter og tjenester. Ta kontakt med kundeservice@biogassbransjen.no så ordner vi resten – registrering og opprettelse av nye kategorier om det er behov for det.

Den andre muligheten er en egen årlig oversikt i rapportform som redaksjonen lager. Den første er klar for salg i 1. januar 2022. Den gir en total oversikt over alle aktører basert på tilgjengelige oppslagsverk og våre redaksjonelle omtaler. Rapporten vil være gratis tilgjengelig for abonnentene og ellers selges for kr.20.000 + mva. til andre.

Rapporten vil bli produsert av redaksjonen i november/desember. Vi setter av to journalister til jobben som vil legge ned stor innsats i arbeidet.

Markedet akselererer

Det norske biogassmarkedet øker kraftig. Da vi etablerte Biogassbransjen.no i august 2020 for et år siden, hadde vi ikke sett for oss at markedet skulle øke så raskt og mye. Vi laget et Norges-kart over alle anleggene. Det må oppdateres ukentlig. Ser du noe som mangler er det fint om du sier fra til oss.

Skal du være med så heng på

Det kommer også ny aktører som vil delta i markedet. Enten som investorer eller industrielle. Oppkjøp blir en konsekvens av konsolideringer. Lindum har flere friere på døren. Det samme har Oslo kommunes biogassanlegg på Nes. Det betyr at hvis du som en av innovatørene i markedet skal være med – så bør du henge på når nye muligheter byr seg.

Og lurer du på hvem som ønsker «minst»  600 tonn biogass i måneden, hvor den skal leveres og til hvilke bruk, er det bare å lese Biogassbransjen.no. Vi følger opp saken når aktøren har kommet litt lenger i sine planer. Hva gjelder anleggsplassen i Oslo kommer også svaret på hvordan det gikk i en sak hos oss i løpet av et par uker.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.