Webinar
ENOVA-DEBATT: Sjefsredaktør Torbjørn Leidal og daglig leder Pia Farstad von Hall i Biogass Norge leder debatten. Foto: Ludvig Gundersen

Biogass-TV: Slik vil den nye Enova-avtalen påvirke bransjen

Enova og klima- og miljødepartementet undertegnet nylig et en ny styringsavtale. Dette er tema i Biogassbransjen.nos nye nett-TV-sending den 12. januar klokken 08.00.

Logo Biogass Norge– Enova er et av de viktigste klimavirkemidlene vi har. Men den nye styringsavtalen vil Enova de neste fire årene blant annet medvirke til at vi får flere nullutslippslastebiler på veien, en videre utvikling innen utslippsfri sjøfart og innovasjon i industrien, sa klima- og miljøminister Sveinung Rotevant (V) i en pressemelding.

Men vil biogass bli et prioritert område? I denne sendingen forteller statssekretær Mathias Fischer (V) i klima- og miljødepartementet om hva som kan ventes – og ikke ventes – med den nye avtalen. Se sendingen her:  – Dette er første gang at sirkulære løsninger og…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Her er våre tilbud

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte
  • Inntil 3 oppføringer i Markedstorget

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte
  • Inntil 15 oppføringer i Markedstorget

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte
  • Inntil 30 oppføringer i Markedstorget

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev