Nyheter
Fagrådgiver i Avfall Norge Jens Måge har stor tro på biogass. Foto: Avfall Norge.

– Biogass kan gjøre Norge selvforsynt med fosfor

Biogassbransjen.no har intervjuet fagrådgiver i Avfall Norge Jens Måge. – Istedenfor å importere all vår fosfor som blant annet kommer fra ustabile regimer kunne Norge vært selvforsynt ved å utnytte avfallsressurser som for eksempel fiskeslam til biogass, mener han.

OLE PEDER GIÆVER   Jens Måge er fagrådgiver på biogassfeltet i Avfall Norge og sekretær i faggruppen for biologisk behandling. 12 av de 15 biogassanleggene som oppgraderer biogass til drivstoff er medlemmer av Avfall Norge. – Vi jobber faglig, har møteplasser, kurs og seminar, kjører…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Her er våre tilbud

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte
  • Inntil 3 oppføringer i Markedstorget

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte
  • Inntil 15 oppføringer i Markedstorget

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte
  • Inntil 30 oppføringer i Markedstorget

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev