Nyheter

Sparker i gang egen nettavis med tv-program

Mandag 30. november lanseres Cnytt.no, en nettavis dedikert til sirkulærøkonomien. Lanseringen skjer med eget tv-program.

Cnytt.no blir en søsteravis til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no. Avisen som inngår i forlaget Small Step Media AS, skal dekke bredden i sirkulærøkonomien.

Under radaren

– Nyhetsnettstedet Cnytt.no bringer nyheter, reportasjer, og debatter om sirkulær økonomi fra hele livssyklusen til varer, produkter og tjenester, sier daglig leder og sjefredaktør Torbjørn Leidal. – Avfall og biogass blir selvfølgelig viktig i Cnytt.no, men det skjer mye mer som i dag går under radaren i media. Industrien, varehandel og ikke minst finanssektoren er viktige områder vi vil løfte frem sammen med byggebransjen, sier Leidal.

I forbindelse med lanseringen av Cnytt.no vises også tv-programmet Sirkel-TV. TV-programmet vil blant annet inneholde et lengre intervju med statsminister Erna Solberg om økonomien i det grønne skiftet, samt reportasjer fra Tromsø i nord til Fredrikstad i sør.

Programmet kan sees her mandag 30. november klokken 08:00

Programmet vises gratis på Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no mandag 30. november klokken 08.00. Programmet vil også kunne sees i opptak.

Debatt og reportasjer

I programmet blir det også en politisk debatt mellom Høyres Tom-Crister Nilsen, Else-May Nordhus fra Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiets Terje Halleland og SVs Lars Haltbrekken.

– Redaksjonen har intervjuet statsminister Erna Solberg om økonomien i det grønne skiftet som følges opp med sju reportasjer fra hele landet. I sendingens paneldebatt deltar stortingsrepresentanter fra Energi- og miljøkomiteen og Næringskomiteen. Lederne i Avfall Norge, Samfunnsbedriftene, Circular Norway og Norsk senter for sirkulær økonomi gir seerne sine ekspertanalyser. I tillegg blir det intervju med eldre miljøpolitikere og yngre miljøidealister. Det blir en knallsterk sending som setter lista for forlagets ambisjoner. De er høye, sier Leidal

Programmet lages i samarbeid med Norsk senter for sirkulær økonomi, NCCE, der vi har det redaksjonelle ansvaret, sier Leidal.

– Både TV-programmet og nyhetsnettstedet er resultat av ønsker og behov i markedet, sier daglig leder og sjefredaktør Torbjørn Leidal.

Store ambisjoner

Han legger til at selskapet prioriterer vekst og ekspansjon i en tid da mange andre mediehus kutter.

Leidal blir sjefredaktør i forlaget Small Step Media som vil telle ni og et halvt årsverk. Inga Ragnhild Holst blir redaktør for for Biogassbransjen.no, Jens Egil Heftøy blir redaktør for Avfallsbransjen.no og Ludvig Gundersen blir redaksjonssjef i Cnytt.no og ansvarlig for flermedialitet.

Programmet er sponset av: 

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.