Nyheter
PROBLEMER: Med en prislapp på 520 millioner kroner, stod Romerike Biogassanlegg i Nes ferdig i 2012. Nå ser det ut til at ytterligere investeringer er nødvendig for å sikre driften fremover. Foto: Oslo kommune

Problemfabrikken på Nes: Må investere ytterligere 100 millioner

Da Oslos biogassanlegg stod ferdig i 2012 hadde det kostet over en halv milliard kroner, ifølge en rapport er det behov for ytterligere 100 millioner for sikre en stabil drift de kommende årene. Her kan du lese tilstandsrapporten.

Med en prislapp på 520 millioner kroner, stod Romerike Biogassanlegg i Nes ferdig i 2012 som «et av verdens mest innovative biogassanlegg for matavfall». Her skulle 50.000 tonn med matavfall bli omgjort til 90.000 tonn med biogjødsel som skulle selges til jordbruket og 4,5 millioner…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Liten

 • For inntil 4 ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsoppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 5 oppføringer i markedstorget

Kr. 625 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

 • For inntil 15 ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsoppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 15 oppføringer i markedstorget

Kr. 1250 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

 • For alle ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsboppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 50 oppføringer i Markedstorget

Kr. 1875 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Nyhetsbrev