Nyheter
PROBLEMER: Med en prislapp på 520 millioner kroner, stod Romerike Biogassanlegg i Nes ferdig i 2012. Nå ser det ut til at ytterligere investeringer er nødvendig for å sikre driften fremover. Foto: Oslo kommune

Problemfabrikken på Nes: Må investere ytterligere 100 millioner

Da Oslos biogassanlegg stod ferdig i 2012 hadde det kostet over en halv milliard kroner, ifølge en rapport er det behov for ytterligere 100 millioner for sikre en stabil drift de kommende årene. Her kan du lese tilstandsrapporten.

Med en prislapp på 520 millioner kroner, stod Romerike Biogassanlegg i Nes ferdig i 2012 som «et av verdens mest innovative biogassanlegg for matavfall». Her skulle 50.000 tonn med matavfall bli omgjort til 90.000 tonn…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Bestill AB Pluss

Full tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Relaterte saker
Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse.

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no
Aktuelle artikler fra våre søster-nettsteder
Kommersielle partnere