Driftsingeniør Pyrolyse

Vi satser på ny klimateknologi! Vil du være med å utvikle Norges første kommersielle pyrolysefabrikk? Vår nye driftsingeniør blir ansatt i Eidsiva Bioenergi, og arbeidet vil foregå i gründerselskapet OBIO, etablert av oss og Glommen Mjøsen Skog.

OBIO er ledende på produksjon og salg av biokull i Norge. Pyrolyseanlegget er inne i sitt tredje driftsår. OBIO kull selges som tilskuddsfór til husdyr, jordforbedringsmiddel og som innsatsfaktor i prosessindustri. Biokull er en karbonnegativ teknologi og salg av klimakreditter er en viktig inntektskilde. I Eidsiva Bioenergi tar vi vare på ressursene våre, og utnytter restavfall og naturprodukter som ikke har noen alternativ verdi. Men likevel; det viktigste råstoffet er folka våre!

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være

 • Sikre kontinuerlig drift av anlegget

 • Vedlikehold av anlegg og optimalisering av prosesser

 • Delta i utbyggingsprosjekter

 • Sørge for logistikk med råvarer inn, lagerhold og ferdigvare ut til våre kunder

 • Ivareta kvalitetssikring, internkontroll og HMS innenfor pyrolyse

Relevante kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse innen ingeniørfag eller ett relevant fagbrev. Aller helst innenfor automasjon eller elektro, men har du erfaring fra arbeid med prosessindustri, energisentraler, VVS, eller styringssystemer vil vi gjerne også snakke med deg

 • Det er ikke en forutsetning at du har med pyrolyseerfaring fra før av, men det er viktig at du er nysgjerrig på det tekniske ved pyrolyse, biokull og karbonnegative teknologier

 • I tillegg ser vi gjerne at du er komfortabel med bruk av digitale løsninger og vant til å dokumentere arbeidet ditt

 • Du må også være komfortabel med å kommunisere på engelsk

Personlige egenskaper

For å lykkes i stillingen og for å trives hos oss, så tror vi det er viktig at du kjenner deg igjen i følgende beskrivelser:

 • Du er en praktiker som kan hive deg rundt og ta utfordringer på strak arm

 • Du er strukturert og har en analytisk tilnærming i arbeidet ditt

 • Vi er ett lite team som jobber med biokull, så det er avgjørende at du har gode samarbeidsevner og opptatt av å spille andre gode

 • Du har gjerne en «gründermentalitet» som brenner for å bygge opp biokullsatsningen vår, samtidig som du er bevisst på ansvaret du får som Driftsingeniør

Vi tilbyr

Vi tilbyr svært gode utviklingsmuligheter, stillingen gir blant annet muligheter for faglig fordypning innen pyrolyse, og ved videre vekst og utbygging så er driftsingeniøren vår tiltenkt ett fagansvar for området. Du vil også få konkurransedyktig lønn, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til flere andre attraktive personalgoder.

Send oss din CV og søknad gjennom vår jobbportal, hvor du presenterer deg selv og din motivasjon for stillingen og hvorfor du ønsker å jobbe for Obio. Vi gleder oss til å høre fra deg! Har du spørsmål om stillingen eller ønsker en uformell prat med oss, så er du velkommen til å ta kontakt med Daglig leder i Obio AS, Einar Stuve.

Lyst til å lese mer om Obio? Sjekk ut obio.no.

Om stillingen
Søknadsfrist: 19. mars 2023
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Rudshøgda
Om selskapet

Eidsiva Bioenergi AS

Eidsiva har vært helt sentral i elektrifiseringen av Norge helt siden de første e-verkene ble etablert for mer enn 125 år siden. I dag er vi over 1200 medarbeidere som stolt bygger videre og bidrar til å utvikle et fornybart samfunn basert på vår felles visjon Drivkraft for nye muligheter. Eidsiva består av ett morselskap, Eidsiva Energi, og tre virksomhetsområder: Elvia, Norges største nettselskap som forsyner ca. 2 millioner innbyggere på Østlandet, Eidsiva Bredbånd med over 85.000 kunder, og Eidsiva Bioenergi som er Norges tredje største fjernvarmeselskap. Eidsiva er i tillegg på eiersiden i flere selskaper innen energi. Vi har hovedkontor på Hamar, og oppmøtesteder flere steder på Østlandet. Selskapets hovedeiere er Innlandet Energi Holding AS og Hafslund AS.
Adresse: Vangsvegen 73
2317 Hamar
Kontaktinformasjon

Einar Stuve

Daglig Leder OBIO AS
E-post: einar@obio.no
Mobiltelefon: +47 901 92 260
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.