Daglig leder

Som daglig leder for Sandcatch Solutions vil du ha en sentral rolle i å videreutvikle selskapet fra et utviklingsselskap til et vekstselskap. Du vil være ansvarlig for å lede selskapet mot ambisiøse målsettinger, bygge videre på den sterke utviklingskulturen og bidra til å etablere Sandcatch som den ledende aktøren i markedet. Selskapet skal kommersialisere teknologien og tjenesten både i Norge og videre i Nord-Europa.

Nåværende daglig leder går over i en ny teknisk rolle i selskapet og vil samarbeide tett med den nye daglige lederen.

Du vil lede teamet i Sandcatch Solutions AS og rapportere til styret. Dette innebærer å gi regelmessige oppdateringer om selskapets fremgang, strategiske beslutninger og økonomiske resultater. Vi tilbyr en spennende mulighet til å lede et innovativt selskap i vekst, med et dedikert team og et sterkt teknologisk fundament.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Videreutvikle og implementere en strategi som styrker Sandcatchs posisjon som spesialisert leverandør av sandfjerningsløsninger i rense- og biogassanlegg. Identifisere nye muligheter, markeder og partnerskap for å støtte selskapets vekst.
 • Utvikle og gjennomføre markedsførings- og salgsstrategier for å øke selskapets synlighet og markedsandel. Bygge sterke kunderelasjoner og samarbeidspartnerskap.
 • Overvåke økonomiske resultater, utarbeide budsjett og sikre lønnsom drift. Identifisere finansielle muligheter og utfordringer, og iverksette tiltak for bærekraftig vekst.
 • Utvikle og styrke den eksisterende utviklingskulturen i organisasjonen. Lede og motivere et dedikert team av fagfolk, oppmuntre til samarbeid og bidra til faglig utvikling.

Hvem ser vi etter?

 • Du er energisk og sulten på å utvikle deg fra å lede et lite utviklingsselskap til å styre et betydelig teknologiselskap.
 • Sannsynligvis har du tidligere ledererfaring, gjerne fra teknologiselskap, med fokus på kommersialisering – og salgsarbeid.
 • Du har finansiell og økonomisk utdannelse/erfaring.
 • Interesse og forståelse for teknologi og teknologiutvikling er en forutsetning.
 • Du har sterk forretningsforståelse og evne til markedsintroduksjon og markedsføring.
 • Du jobber strukturert og systematisk.
 • Du er nettverksbyggende, med utmerkede kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Du er utadvendt og imøtekommende, og liker å bidra positivt og konstruktivt.
 • Arbeidsspråket er norsk, så du må ha gode skriftlige og muntlige framstillingsevner på norsk og engelsk.
 • Du har erfaring fra biogassbransjen, energibransjen, og kanskje fra salg til offentlig sektor.

Hvis du har drivkraften og kompetansen til å lede Sandcatch mot å nå sine ambisiøse målsettinger, vil vi gjerne høre fra deg!

Lurer du på noe?

Ta kontakt med InterSearch Norway ved Monica Veiby Da Cunha på telefon: +47 949 84 268 eller e-post.

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 1
Arbeidssted: Bryne
Om selskapet

Sandcatch Solutions As

Sandcatch utvikler primært løsninger for driftsoptimalisering og økt lønnsomhet i biogassanlegg. Spesielt fokuserer vi på nye og bedre løsninger for sandfjerning fra rørstrømmer, prosessutstyr, tanker og reaktorer. Sandcatch jobber med teknologier som kan gi en rekke fordeler i både tradisjonelle renseanlegg og i biogassanlegg.

Majoriteten av prosjektene Sandcatch gjennomfører er delfinansiert av Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Aktører i biogassbransjen deltar også i prosjektene, både med finansiering og faglig kompetanse.

Sandcatch Solutions springer ut fra teknologiselskapet Typhonix AS på Bryne i Rogaland. Siden 2006, har Typhonix utviklet prosessteknologi for oljebransjen, og selskapet har i dag flere selvutviklede teknologier på det internasjonale markedet. I 2019 ble Sandcatch Solutions etablert som et datterselskap av Typhonix. Etter en periode med lovende utviklingsarbeid, ble Sandcatch i 2021 etablert som et selvstendig selskap. Sandcatch har i dag kontor- og testlaboratorier sammen med Typhonix på Bryne.

Adresse: Robotvegen 8
4340 Bryne
Kontaktinformasjon

Monica Veiby Da Cunha

Senior Advisor ved InterSearch Norway
E-post: monica.veiby@intersearch.no
Mobiltelefon: +47 +47949 84 268
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.