Norsk Energi søker nå en kompetent medspiller innen eksplosjonsvern

Ønsker du en stilling hvor du kan bidra til å redusere eksplosjonsrisiko for anlegg hvor det kan dannes eksplosiv atmosfære? Norsk Energi søker etter ny medarbeider til avdelingen Miljø og sikkerhet.

Norsk Energi har styrket sin satsning på miljø og sikkerhet ved å etablere en egen avdeling for våre 10 kompetente medarbeidere innen disse fagfeltene. Våre kunder, et bredt spekter av industribedrifter, har et stort behov for bistand innen eksplosjonsvern. Virksomhetene håndterer stoffer som kan danne eksplosiv atmosfære, herunder flere typer gasser og væsker som LNG, LPG, biogass, hydrogen, ammoniakk, etanol, løsemidler og bensin, i tillegg til støv/pulver som trestøv, pulver i næringsmiddel og farmasøytisk industri, mel og fiskefôr, for å nevne noe.

Vi har behov for enda flere medarbeidere som kan bistå kundene våre med å håndtere eksplosjonsrisiko. Dette innebærer å utføre en systematisk kartlegging av mulige stoffer som kan danne eksplosiv atmosfære, foreta soneinndeling i Ex-soner, gjennomføre kartlegging av tennkilder, og utføre risikovurdering av eksplosjon i sonene. For å sikre god kvalitet på arbeidet og sluttproduktet, drar man alltid på befaring ved anleggene, dette gir og en unik innsikt i anleggene. Hos oss vil du også få mulighet til å holde ATEX-kurs, noe som bidrar til å gi spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Som en del av teamet vil du jobbe med flere prosjekter samtidig, der det vil være avgjørende med gode personlige samarbeidsegenskaper for å kunne dra nytte av kompetansen i resten av selskapet. Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil i noen grad kunne tilpasses den enkeltes kvalifikasjoner og interessefelt. I tillegg til oppgaver relatert til eksplosjonsvern utfører vi svært mange forskjellige typer risikoanalyser og annen type bistand innen fagfeltet teknisk sikkerhet til virksomhetene.

Eksempler på relevante arbeidsoppgaver for denne utlysningen er:

 • Utarbeide eksplosjonsverndokument for virksomheter: Områdeklassifisering, tennkildevurdering, risikovurdering av eksplosjon, foreslå tiltak og sikre gode barrierer mtp. eksplosjonsrisiko
 • Holde ATEX kurs (om ønskelig)
 • Utføre risikovurderinger iht. forskrift om håndtering av farlig stoff
 • Bistå med andre oppgaver som faller innunder fagområdet teknisk sikkerhet

Kvalifikasjoner vi ønsker oss:

 • Høyere teknisk/naturvitenskaplig utdanning (sivilingeniør/master), fortrinnsvis innen energi-/kjemi-/prosessfag
 • Erfaring fra rådgivning innen teknisk sikkerhet eller eksplosjonsvern
 • Relevant industriell arbeidserfaring vil være en fordel
 • Norsk språk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper vi håper du har:

 • Fremoverlent og initiativrik
 • Evne til å skape tillitt og gode relasjoner
 • Høy arbeidskapasitet og engasjement

Vi kan tilby deg dette:

 • Et uformelt og åpent arbeidsmiljø med hyggelige og inkluderende kollegaer, i tillegg til et faglig solid fagmiljø som gir støtte og deler av sin fagkompetanse
 • Utfordrende, interessante, varierte og morsomme arbeidsoppgaver
 • Mulighet for personlig utvikling gjennom deltagelse på kurs og konferanser
 • Fleksibel arbeidstid, samt stor påvirkningskraft på egen rolle
 • Sosiale goder som årlige firmaturer til inn- eller utland, firmahytte og firmabil
 • Sommertid
 • Meget konkurransedyktige betingelser med god fastlønn, pensjons- og bonusordning.

Arbeidssted: Oslo

Hovedkontoret vårt i Oslo ligger i lyse og trivelige kontorlokaler i Hoffsveien 13 på Skøyen. Vi jobber sømløst på tvers av avdelinger i Norge ved hjelp av effektive digitale verktøy og kommunikasjonsløsninger. Vi kan derfor vurdere arbeidsplass ved et av våre kontorer i Bergen, Gjøvik, Tønsberg, Fredrikstad, Trondheim og Arendal.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til: Marthe H. Bjørnæs (avdelingsleder Miljø og sikkerhet) tlf. 93 09 34 39 / epost mhb@energi.no

Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende.

Søknad sendes: Søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole/universitet og attester sendes: mhb@energi.no eller bruk vårt søkeskjema (se høyre side)

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Om selskapet

Norsk Energi

Norsk Energi er et solid selskap i vekst med et kjent merkenavn i bransjen. Vi ble etablert allerede i 1916, og har jobbet for effektiv, miljøvennlig og sikker utnyttelse av energi i over 100 år, men er ikke gammeldagse av den grunn. Vi er innovative og søker alltid fornyelse og forbedring av våre analysemetoder og arbeidsprosesser, og vi håper du vil være en del av vårt team og kunne gjøre en forskjell!

Les mer om våre tjenester innen miljø og sikkerhet under menyvalget "Tjenester" på vår nettside energi.no.

Adresse: Hoffsveien 13
0275 Oslo
Kontaktinformasjon

Marthe H. Bjørnæs

Avdelingsleder miljø og sikkerhet
E-post: mhb@energi.no
Mobiltelefon: +47 930 93 439
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.