Forretningsutvikler

Hvis du er ambisiøs på egne vegne, har lyst å sette spor i en bransje preget av det grønne skiftet og er klar for endringer – da kan dette være drømmejobben for deg!

Hvem er du?

  • Vi ser etter deg som har relevant erfaring og høyere utdanning, gjerne på masternivå med gode akademiske resultater.

  • Du kjennetegnes ved å være nysgjerrig, selvstendig og fleksibel og som ser gleden i å lede prosjekter fra start til slutt.

  • Du har evnen til å ta føring og lede andre.

Vi ser gjerne at du har:

  • Erfaring med prosessarbeid og kvalitetssystemer, ISO med mer.

  • Erfaring med forvaltnings- og prosjektledelse.

  • Erfaring med teknologi og systemforståelse.

  • Det er en fordel om du har erfaring med systemet Confluence.

Hva skal du bidra med?

  • Du vil være en intern pådriver for å lede prosjekter og forvaltning av systemer i riktig retning og vil være kontaktperson ut mot våre eksterne konsulenter som står for den daglige forvaltningen av våre IT-systemer.

  • Du skal du være en primus motor i å forbedre måten vi jobber på gjennom å kartlegge, forenkle og strukturere våre interne prosesser.

  • I tillegg til dette vil du være en aktiv pådriver for å se muligheter i den grønne økonomien og du vil være en sentral del i Norsirk sin videre utvikling.

Hvorfor skal du jobbe i Norsirk?

Lønn, forsikringer og pensjon er selvfølgeligheter som er på plass. Du vil også få mulighet til å skaffe deg et bredt nettverk innen avfallsbransjen, særlig i Norge, men også i andre land.

Den viktigste årsaken til at du vil jobbe med oss – og som er det vi tilbyr i denne stillingen – er at du får bidra – med deg selv – og sette spor. I en avdeling som arbeider opp mot det alle vet litt om i dag; EUs regelverk, det grønne skiftet, forsøplingsproblematikken i hele verden, plast i havet, overforbruk av jordkloden, en teknologisk utvikling som raser av gårde innen materialgjenvinning og ulovlig eksport av avfall. Så vil du gjøre en endring – påvirke og få på plass systemer i Norge som kan bidra til de gode løsningene – da skal du jobbe hos Norsirk.

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. I dette skriver du hva ditt viktigste bidrag til den videre utviklingen av Norsirk vil være. Vi etterspør dokumentasjon på gjennomført relevant utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.

Har du noen spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Driftsdirektør, Zlatko Kazaz på tlf. 47 39 88 70 eller vår Økonomidirektør, Mats Bardal på tlf. 41 47 23 97.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om stillingen
Søknadsfrist: 31. januar 2023
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Grensesvingen 6, 0663 Oslo
Om selskapet

Norsirk AS

Norsirk har nærmere 3000 kunder som i dag kjøper tjenesten produsentansvar på elektriske og elektroniske produkter, på batterier og emballasje av oss. Returselskapet har vokst mye de siste årene, særlig gjennom satsingen på å håndtere innsamling og gjenvinning av emballasje. Vi er i dag 17 ansatte som holder til på Helsfyr i Oslo. Norsirk er et non profit selskap, som har vært bransjeledende i godt over 20 år.
Adresse: Grensesvingen 6
0663 Oslo
Kontaktinformasjon

Finn Klepsvik

Partner v/ Impact AS
Mobiltelefon: +47 907 99 975
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.