Foto: Gassnova Sf

Rådgiver teknologi

Gassnova søker etter 2 til 3 til stillinger som rådgivere innen teknologi

Som rådgiver i Gassnova kan du delta i oppfølgingen av arbeidet som utføres av Heidelberg Materials, Hafslund Oslo Celsio og Northern Lights i forbindelse med Langskip-prosjektet. Du kan også bidra i arbeidet med å sikre at mulige gevinster ved Langskip-prosjektet blir høstet og at sentral kunnskap om CCS blir delt med andre. I tillegg vil du kunne ha en rolle i CLIMIT-sekretariatet, som saksbehandler og faglig støtte i innenfor fangst, transport og lagring av CO2. En annen mulighet er å følge opp oppgavene Gassnova har knyttet til TCM. I Gassnova får du muligheten til å jobbe med noen av de fremste ekspertene innenfor CCS, klimatiltaket som FNs klimapanel har pekt på som et av de aller viktigste for å sikre en bærekraftig fremtid.

Ansvarsområder

 • Mulighet til å ta del i, påvirke og videreutvikle et foretak med et viktig samfunnsoppdrag
 • Oppfølging av Langskip-prosjektet
 • Bidra i et av de virkelige komplekse prosjektene i Norge som kan bli et sentralt virkemiddel for sikre klimaet for kommende generasjoner
 • Involvering i CLIMIT-programmet, som gir deg en unik mulighet til å følge forskning og teknologiutvikling innenfor CCS-feltet tett
 • Oppfølging av TCM

Vi ser etter deg som har

 • Relevant utdannelse innen prosessteknologi, energi, kjemi , geofag eller prosjektutvikling, på Master eller Phd nivå
 • Industriell erfaring gjerne med anleggserfaring som prosessingeniør eller fra prosjektutvikling
 • Tidligere erfaring med CO2-håndtering (ikke et krav)
 • Erfaring og/eller Iinteresse for samspillet mellom fag, politikk og industri
 • Drives av å holde deg faglig oppdatert og setter deg inn i nye problemstillinger

For å lykkes i denne rollen må du ha interesse for CCS-relaterte teknologi og virkemiddel-løsninger som er nødvendig å utvikle i arbeidet med klima, samt proaktivt bidra til utvikling av disse type løsninger utenfor Gassnova. Du vil utarbeide og analysere CCS-relatert erfaringer for bruk internt i Gassnova, så vel som eksternt. Derfor krever rollen at du liker å ta initiativ og er resultatorientert, samtidig som du har evnene til å tenke langsiktig, og liker å utvikle løsninger gjennom andre. Det forutsettes at du har gode kommunikasjonsegenskaper- både på norsk og engelsk.

Gassnova kan tilby

En spennende mulighet til å bidra til det grønne skiftet og arbeide med viktige samfunnsoppgaver i et ledende kunnskap og forvaltningsorgan underlagt Energidepartementet. Du vil være med på en viktig utvikling i håndteringen av industrielle klimautslipp, med varierte og utfordrende oppgaver. I tillegg vil du få muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Gassnova tilbyr konkurransedyktige fordeler, inkludert

 • Flat lønnsstruktur med gode lønninger og gunstige forsikringsordninger
 • Fleksible arbeidsordninger
 • Mulighet for AFP-ordning og andre pensjonsfordeler
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling i et innovativt og grønt arbeidsmiljø

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Gassnova SF i denne rekrutteringsprosessen og tar imot alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk direkte på stillingen på www.jeffersonwells.recman.no. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, ta gjerne kontakt med Jefferson Wells ved Sondre Bratteberg på +47 916 29 808 eller sondre.bratteberg@jeffersonwells.no eller Sidsel Jun Gausen på +47 901 41 781 eller sidsel.jun.gausen@jeffersonwells.no

Om stillingen
Søknadsfrist: 24. mars 2024
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 2
Arbeidssted: Porsgrunn
Om selskapet

Gassnova Sf

Gassnova SF er faglig og strategisk rådgiver for Energidepartementet og en sentral aktør i utviklingen av bærekraftige løsninger for CO2-håndtering og det grønne skiftet. Med snart 20 års erfaring er vi en viktig bidragsyter i Norges innsats for teknologiutvikling og kompetansebygging innen CO2-håndtering. Sammen med Energidepartementet og industrien er Gassnova involvert i Europas første industrielle prosjekt for karbonfangst, -transport og -lagring. Langskipprosjektet. Gassnova administrerer forsknings- og finansieringsordninger via CLIMIT-programmet, i samarbeid med Norges forskningsråd. Vi sørger også for testing og demonstrasjon av CCS-teknologier på Teknologisenter Mongstad, sammen med industripartnerne. Gassnova er lokalisert i Porsgrunn, med 40 ansatte i det innovative Powerhouse Telemark. Vi er forpliktet til å være en pålitelig støttespiller for bærekraftig utvikling. Les mer på gassnova.no.

Adresse: Dokkvegen 11
3920 Porsgrunn
Kontaktinformasjon

Sidsel Jun Gausen

Seniorrådgiver research og analyse ved Jefferson Wells
E-post: sidsel.jun.gausen@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 901 41 781

Sondre Løseth Bratteberg

Seniorrådgiver research og analyse ved Jefferson Wells
E-post: sondre.bratteberg@jeffersonwells.no
Mobiltelefon: +47 916 29 808
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.