Foto: NLI As

Engineering manager

NLI Engineering AS har spisskompetanse innen større bærekraftige prestisjeprosjekter og har fått tildelt mange spennende prosjekter med markant miljøprofil og krav til innovasjon og nytekning. Vi søker nå en engineering manager som skal stå i spissen for og styrke vårt engineeringsteam.

Stillingen er sentral i vår organisasjon og samarbeider med andre avdelinger for å sikre effektiv planlegging, koordinering og gjennomføring av EPCI prosjekter.
Du vil inngå i bedriftens styringsgruppe med resultat ansvar for Engineerings avdelingen i tråd med bedriftens strategi og målsetninger.

En viktig del av jobben er å sørge for at NLI Engineering er en attraktiv arbeidsgiver for dyktige ingeniører. Du vil fortsette jobben med å bygge opp et godt og solid fagmiljø hvor vi sørger for kontinuerlig opplæring og utvikling av vårt ingeniørteam.

Du vil lede Engineerings delen av våre prosjekter, delta i salgsprosesser og være ansvarlig for kalkulasjon i større og mindre prosjekter. Du vil selv være prosjektleder for utvalgte prosjekter. Alle prosjekter følges opp iht. kvalitetsstandarder og retningslinjer, og du jobbe for å implementere beste praksis for å sikre at produkter og prosesser er i samsvar med regelverk.

I samarbeid med din avdeling skal du identifisere potensielle risikoer knyttet til prosjekter og utvikle strategier for å minimere eller håndtere disse risikoene i samarbeid med ledergruppe og prosjektledere.

Vi ønsker å være oppdatert på de nyeste trender og teknologier, du vil delta i arbeidet med å identifisere muligheter for innovasjon innenfor blant annet biogass- og bærekrafts prosjekter i samarbeid med ledergruppe, kunder og leverandører.

Den vi søker har jobbet med ledelse innen Engineering eller prosjekt i minimum 5 år. Du har har høyere teknisk utdannelse og høy kompetanse innen Engineering av mekanisk, rør og stål.

Vi søker deg som er innovativ, analytisk, systematisk og kommersiell.

Høres dette ut som en spennende oppgave? Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller send oss din cv.

I denne prosessen samarbeider vi med Skagerak Consulting AS ved Linda Brusletto.

MERK: For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Bjellandveien 24, 3172 Vear
Om selskapet

Nli Engineering As

NLI konsernet består av fire operative selskaper med en årlig omsetning på om lag 400 MNOK. Virksomheten er lokalisert i Vestfold, Telemark og Stenungsund i Sverige. Konsernet leverer tverrfaglige tjenester i form av prosjekter, ingeniørtjenester, verkstedproduksjon og vedlikehold til markedssegmentene infrastruktur, industri, vannkraft og Olje & Gass. NLI AS er en del av Ard Group.

NLI Engineering AS er en kvalitetsleverandør av tjenester innen engineering, senior prosjektledelse og EPCI leveranser mot industri, infrastruktur og olje & gass, med en tydelig satsning mot en fornybar fremtid. Vi holder til på Vear utenfor Tønsberg, og teller om lag 20 ansatte fordelt på ingeniører, prosjektledere og administrasjon.

Organisasjonsnummer: 887994722
Adresse: Bjellandveien 24
3172 VEAR
Kontaktinformasjon

Linda Brusletto

Seniorrådgiver ved Skagerak Consulting AS
E-post: lb@skc.no
Mobiltelefon: +47 416 76 428

Geir Nordvold

Seniorrådgiver ved Skagerak Consulting AS
E-post: gn@skc.no
Mobiltelefon: +47 938 28 100
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.