Foto: Franzefoss AS

HMS-partner

Franzefoss søker en dynamisk HMS-partner som skal være med å bygge- og utvikle en sterk HMS-kultur

Franzefoss AS sitt HMS-team består av 4 inspirerende HMS-partnere, som sammen med HMS-sjef og lokal og regional ledelse skal etablere system- og kultur for å nå våre HMS-mål. Sikkerhet, arbeidsmiljø og opplæring vil være fokus, sammen med etterlevelse av HMS krav kombinert med smart og smidig handling. Vår ambisjon er å utvikle selskapet til å bli den beste arbeidsplassen i vår bransje, og utvikle system og kultur i henhold til en trygg og lærende arbeidsplass.

Du får ansvar for egne anlegg, og vil i tillegg arbeide på tvers av selskap, regioner, anlegg og fagområder. HMS-teamet har som mål å sikre riktige tiltak og adferd slik at vi når vårt mål om null skader. HMS-målene oppnår du både alene og sammen med teamet ditt, og ved mye utetid på anleggene.

Vi ser etter deg som er selvstendig, brenner for HMS og ønsker å lære mer. Du har høyere utdanning og relevant arbeidserfaring innen HMS- og forbedringsarbeid. Du er meget god til å kommunisere og påvirke endring av adferd, og trener ledere og medarbeidere til å gjøre det som er riktig. Du har høy fleksibilitet til å bidra ute på ulike anlegg både planlagt- og ikke planlagt, og er god på å gi tilbakemeldinger som skaper endring. I tillegg må du være utpreget systematisk, fremoverlent og initiativrik, og bidra med verdi til Franzefoss Pukk og Franzefoss Gjenvinning.

Du bør ha erfaring med ett eller flere av følgende områder: forbedringsarbeid, LEAN, ulykkes granskninger, internrevisjoner, risikovurderinger/risikostyring, beredskap, opplæring, veiledning og arbeidsmiljøkartlegginger. Det er også positivt dersom du har arbeidserfaring fra gjenvinningsbransjen.

HMS-teamet inngår i HR-avdelingen, og vil sammen med HR-teamet bidra til et kulturløft i hele konsernet. Stillingene rapporterer til HMS-sjef.

Hvorfor Franzefoss?

Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, til det beste for selskapet. Vi ønsker at våre ansatte skal få muligheter til utvikling og vekst. Her kan du påvirke din egen hverdag, og du får være med i et selskap- og i en avdeling under stadig utvikling. Vi har et åpent og ærlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, samt meget gode forsikring- og pensjonsvilkår.

Arbeidsadresse; er ved våre to anlegg på Knarrevik og Eide på Sotra utenfor Bergen. Det forventes noe reising til vårt anlegg i Stavanger og i Haugesund.

Har du behov for ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte vår HMS-sjef Henning Brueland, tlf 402 31990.

Søknadsfrist snarest, vi håndterer søknader fortløpende

 

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Arbeidssted: Mustadbakken 3, 5355 Knarrevik
Om selskapet

Franzefoss As

Franzefoss-konsernet utvinner og gjenvinner viktige ressurser som Norge trenger. Våre bergverk er grunnlag for bygging av veier, hus og annen infrastruktur. Våre gjenvinningsanlegg bidrar til mindre forsøpling og mer gjenbruk. Vi har vært en viktig partner for våre kunder gjennom 100 år.

Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det betyr at Franzefoss drives og utvikles for å skape verdier for våre kunder, medarbeidere og samfunnet. For å lykkes er det avgjørende å ha en sterk organisasjonskultur som er bygget på våre verdier. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som er Hel ved, praktiserer Tøff kjærlighet og som vil bli Stadig bedre. Les mer om oss på www.franzefoss.no og følg oss på Instagram og Facebook.

Adresse: Olav Ingstadsvei 5
1309 RUD
Kontaktinformasjon

Henning Brueland

HMS-sjef
Mobiltelefon: +47 402 31 990
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.