Regional markeds- og innkjøpsansvarlig eller KAM

Bli kjent med Norsk Gjenvinning Norge AS

Et av Norges fremste råvareselskaper søker kremmere til alle 4 regioner med markeds- og innkjøpsansvar for skrot, kabler, jern og metaller.

Vi søker etter regionale markeds- og innkjøpsansvarlige med et brennende engasjement for å skape nye kunderelasjoner, gjennomføre gode handler og styrke NG Metall i det lokale markedet.

I NG Metall jobber vi daglig for å sikre at mest mulig jern og metaller blir til nye råvarer. Vi har det siste året hatt en stor vekst og planlegger å doble omsetning innen 2025. Dette medfører et stort behov for økt markedsfokus, innkjøpskapasitet og lokal konkurransekraft. Vi er derfor på jakt etter markedspersoner til alle våre regioner. Du kan altså velge ditt kontor mellom Oslo, Drammen, Fredrikstad, Larvik, Arna, Knarrevik, Stavanger, Trondheim, Orkanger.

Er du usikker på om dette passer for deg oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi er på jakt etter et bredt utvalg med kompetanse til flere typer roller innen markeds- og innkjøpsarbeid både med og uten personalansvar. Det viktigste er at du ønsker å jobbe mot markedet og bidra til å utvikle NG Metall i årene som kommer sammen med alle ansatte i NG Metall.

Markedsansvarlig regionalt eller Key Account Manager

 • Bygge tett relasjon med eksisterende og nye kunder

 • Gjennomføre innkjøp, prising og sikre lønnsomhet på kjøpene

 • Løpende kundeoppfølging

 • Følge kjøpene gjennom hele verdikjeden

 • Bygge tett relasjon med eksisterende og nye kunder

 • Bidra med lokal eller KAM kompetanse inn i felles markedssamarbeid

 • KAM grupper kan f.eks være biloppstillingsplasser, gjenvinningsselskaper, kommuner og interkommunale selskaper

Er du den vi ser etter?

Som nye markedsansvarlig eller KAM i NG Metall er vi på jakt etter deg som ser nye muligheter, ivaretar eksisterende muligheter, ønsker å jobbe tett med markedet og har veldig lyst til å gjennomføre gode handler. For oss i NG metall er det også viktig at du ønsker å være en lagspiller og er positiv til å ta imot nye arbeidsmetoder.

Hva kan vi tilby deg?

 • En stilling i en av Norges mest spennende råvareselskaper

 • Bli med på vår vekstreise som et sekundærråvareselskap

 • Mulighet til å påvirke bygge tette relasjoner til større kundegrupper

 • Tett samarbeid på tvers i Norges største gjevinningskonsern

 • Et ambisiøst og faglig sterkt arbeidsmiljø

 • Tett med operativ drift og våre anlegg

 • Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser

 • Gode muligheter for å forme sin egen arbeidshverdag

Søknadsfrist for stillingen er 30.06.2022.

Om stillingen
Søknadsfrist: 30. juni 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Oslo, Drammen, Fredrikstad, Larvik, Arna, Knarrevik, Stavanger, Trondheim, Orkanger
Om selskapet

Norsk Gjenvinning Metall AS

NG Metall er et heleiet selskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Vi kjøper, samler inn og bearbeider alle typer metaller. Vi har et landsomfattende nettverk av mottaksanlegg og samarbeidsmottak som totalt håndterer 440.000 tonn jern og metaller årlig. Ved vårt produksjonsanlegg med shredder (kvern) og metallseparering i Fredrikstad, prosesseres det årlig 250.000 tonn jern og metaller. I 2021 kjøpte NG Metall et eget prosesserings- og shredder-anlegg i Sverige som årlig håndterer ca 50.000 tonn elektrisk og elektronisk avfall. Vi består i dag av 200 ansatte fordelt på 10 lokasjoner i Norge og Sverige med en omsetning på ca 1,5 milliarder kroner. NG Metall er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet (NG) som har 1 800 medarbeidere i virksomhet i de skandinaviske landene og Storbritannia. Konsernet består av en portefølje av selskaper innenfor sirkulærøkonomien. Som skaper råstoff av avfall, og tilbyr tjenester knyttet til ombruk, miljøvennlig avfallshåndtering, miljøtjenester og råvareutvinning gjennom hele næringskjeder. Konsernet er den ledende aktøren i det norske markedet, og har stor geografisk utstrekning med 40 anlegg i Norge. I tillegg har konsernet en stadig sterkere posisjon og økende bredde i tjenestetilbud og virksomhet utenfor Norge, og har til sammen 15 anlegg og kontorer utenfor landet ved utgangen av 2021.
Adresse: Sota 11
3040 Drammen
Kontaktinformasjon

Emil Gossner

Administrasjonssjef
Mobiltelefon: +47 938 80 084

Henrik Våraker-Johansen

Regionsjef region Sør
Mobiltelefon: +47 412 10 735
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.