nytt-om-navn
Illustrasjonsbilde av Geir A. Mo, fra han var CEO i Norges Lastebileierforbund. Foto: Julie Brundtland.

Geir A. Mo blir ny direktør i Energigass Norge

– Dette er vi svært glade for. Hans brede erfaring og kompetanse vil bidra til å styrke foreningens rolle som en viktig aktør i overgangen til lavutslippssamfunnet, sier styreleder Tor Husebø.

I en fersk pressemelding bekrefter Energigass Norge at de har ansatt Geir A. Mo som ny direktør.

Han starter i stillingen den 4. november 2024.

Bransjen fortjener større oppmerksomhet

– Det er åpenbart at Mo er en unik ressurs når det kommer til transportfeltet, men vi er sikre på at han også kan trekke på sin erfaring for å styrke foreningens arbeid innen grønn omstilling av både maritim næring og industri. Det er to fagfelt som er viktige for våre medlemmer, i tillegg til transportsektoren.

– Mo sin bakgrunn og erfaring vil være sentral for foreningens arbeid med å fremme bruken av gass som bærekraftig energiløsning for fremtiden, avslutter en fornøyd Husebø.

Mo selv gleder seg til å arbeide for foreningen og sier medlemsbedriftene representerer en svært viktig bransje som han ser frem til å bli en del av.

– Ulike typer energigasser er en del av løsningen i det grønne skiftet og fortjener langt større oppmerksomhet i det offentlige ordskiftet. Vi er avhengig av å ha en energimiks som også inkluderer gass. Mulighetene er store om man ser på samspillet mellom energigassene, og det å arbeide for økt og sikker bruk av gass er virkelig meningsfullt, sier Geir A. Mo.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven som direktør i EGN. Min rolle blir å få de ulike medlemsbedriftene til å spille sammen for å tale med en enda tydeligere stemme inn mot myndighetene og opinionsdannere. Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med alle medlemmene og aktørene i bransjen for å bidra til en fortsatt positiv utvikling for bransjen og for foreningen, avslutter Mo engasjert.

Husebø er sikker på at Mo kan bidra til å sikre enda bedre og bredere gjennomslag for foreningens medlemmer.

– Og lykkes han med den jobben vil det også fremme løsninger som bidrar til å nå Norges klimamål, skyter Husebø inn tilslutt.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.