Nyheter

Lanserer Hydrogen24.no

Small Step Media flesker til igjen.

Torbjørn Leidal Cnytt.no
Ansvarlig utgiver Torbjørn Leidal i Small Step Media

Den nye nettavisen skal publisere nyheter, og etter hvert også kommentarer og debattartikler for og om hydrogenmarkedets aktører.

— Vi driver allerede nettavisene Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no – dagsavisen for sirkulærøkonomi. Hydrogen24.no blir dermed vår fjerde lansering av en ny nettavis på 2,5 år, sier ansvarlig utgiver og daglig leder Torbjørn Leidal i Small Step Media AS.

— Dette har vi klart i en periode hvor store deler av Norge har vært stengt ned, så det er vi stolte av. Ideen til Hydrogen24.no har for øvrig ligget og modnet ett års tid, men nå ser vi at aktiviteten i hydrogenmarkedet er så stor at det var på høy tid å samle «alle bransjenyhetene på ett sted», avslutter Leidal.

Ny redaktør

— Hydrogenmarkedet er preget av optimisme og store investeringer, så dette blir et spennende område å dekke, sier redaktør Øyvind Paulsen.

Øyvind Paulsen
Øyvind Paulsen, redaktør i Hydrogen24.no

Paulsen kan skilte med lang erfaring i bygge opp nisjemedier etter over 16 år i forbrukernettsiden Dinside.no, der han jobbet som både journalist, utgavesjef og redaktør.

— Det spesielle her har vært den gode responsen vi har fått, både fra de private aktørene i hydrogenmarkedet og fra myndighetene, sier Paulsen. Det sier litt om entusiasmen at den første telefonsamtalen jeg hadde i stillingen gikk til Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen – som altså tok seg god tid til å svare selv om vi fortsatt ikke hadde lansert.

— Nå blir det opp til oss å vise oss tilliten verdig. Vi gleder oss, avslutter han.

Nysgjerrig? Les Hydrogen24.no her!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Biogassbransjen.no

Ikke la klimaengasjement skape problembytter!

Mats Eklund, Linköpings universitet
Nyheter fra Small Step Media nettverket
Kommersielle partnere
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.