Nyheter
hardanger biogass
Grafikk: Hardanger Biogass.

Håper den nye Enova-avtalen vil prioritere biogassprosjekter

Etter at Hardanger Biogass fikk avslag på Enova-søknaden, har de utsatt byggingen. Nå håper de at den nye styringsavtalen mellom Enova og Klima- og miljødepartementet bidrar til at biogassens klimaeffekter også vurderes.

I fjor vår hadde Hardanger Biogass håp om at det skulle bygges biogassanlegg på Husnes Industriområde. Men slik ble det ikke. Sist høst skrev Biogassbransjen.no at det er satt på vent, delvis på grunn av finansiering og avslag på søknad om Enova-støtte. Men etter at…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Her er våre tilbud

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte
  • Inntil 3 oppføringer i Markedstorget

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte
  • Inntil 15 oppføringer i Markedstorget

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte
  • Inntil 30 oppføringer i Markedstorget

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev