Nyheter
Administrerende direktør i Biokraft AS, Håvard Wollan. Foto: Thor Nielsen.

– Utrolig tilfredsstillende når man lykkes

Biokrafts anlegg på Skogn i Trøndelag er det største integrerte anlegget i verden hvor rågass produseres, oppgraderes og flytendegjøres til LBG. Nå skal det bygges ut ytterligere, til en kapasitet på 250 GWh årlig, sier administerende direktør Håvard Wollan i Biokraft i dette intervjuet med Biogassbransjen.no.

Håvard Wollan (55) Wollan er sivilingeniør i datateknologi fra NTNU og har en MBA fra Heriot-Watt-universitetet i Skottland. – Hvordan ble du interesser i biogass? – Jeg så en mulighet til å skape et nytt, norsk, grønt industriselskap for ti år siden, da andre av…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Her er våre tilbud

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte
  • Inntil 3 oppføringer i Markedstorget

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte
  • Inntil 15 oppføringer i Markedstorget

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte
  • Inntil 30 oppføringer i Markedstorget

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av AB Pluss kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev